Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde Trias presideix l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural al Teatre Romea

El dimarts, 3 de febrer, a les 19.00 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias presidirà l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural al Teatre Romea.

El plenari de l’Ajuntament del 25 de juliol de de 2014, li va atorgar la medalla pels cent cinquanta anys d’inestimable i ininterrompuda tasca en favor de la tradició escènica de la ciutat i el país.

 A l’acte també hi serà present, entre altres, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el president del Consell d’Administració del Teatre Romea, Josep Manel Canals i Daniel Martínez, president del Grup Focus, l’empresa que gestiona el Teatre Romea.

Glossarà l’entitat Hermann Bonnín, director teatral i actor.

Des de la seva fundació el Teatre Romea va esdevenir el local més important del teatre en català amb una evident vinculació amb la ciutat, des del barri del Raval, i també amb la tradició catalana, sent el fil conductor de 150 anys crucials del nostre teatre.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.