Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
54.214 persones han visitat l’exposició ‘On the Table. Ai Wewei’ a La Virreina Centre de la Imatge

On the Table. Ai Weiwei ha portat a la Virreina Centre de la Imatge 54.214 visitants des de la seva inauguració, el 5 de novembre de l’any passat fins el passat dissabte, 1 de febrer. En aquests prop de 3 mesos i paral·lelament a la mostra, s’ha programat una extensa oferta d’activitats, com projeccions de peces documentals de l’artista, visites comentades, trobades i conferencies que han permès aprofundir en el treball d’Ai Weiwei.

La proposta expositiva d’Ai Wewei elaborada especialment per a La Virreina Centre de la Imatge i comissariada per Rosa Pera, ha mostrat la trajectòria artística d’Ai Weiwei, des dels seus inicis al Nova York dels vuitanta fins avui, convertit en l’artista xinès dissident més conegut i influent del món.

On the Table. Ai Weiwei ha comptat amb més de quaranta peces entre fotografies, vídeos, instal·lacions, maquetes, escultures, projectes de disseny gràfic i publicacions.

Un recorregut que ha fet possible descobrir obres inèdites en diàleg amb d’altres que han assolit la posició d’icona global. Des de les sèries fotogràfiques dels vuitanta i noranta de Nova York i Pequín a les peces més recents i inèdites com Cao o Untitled (Ai Weiwei Studio Table) i Untitled (Ai Weiwei Studio Chairs, Qing Dynasty, Qianlon), objectes i imatges carregats de sentit que reflecteixen la vida i l’experiència d’Ai Weiwei com a artista i com a activista compromès amb la societat i que documenten les realitats política i social de la Xina actual. A través de diversos itineraris, el visitant ha pogut abordar els temes fonamentals de l’obra d’Ai Weiwei, com ara la multidisciplinarietat, l’inconformisme, la dissidència i la condició mediàtica.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.