Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Ètica de la compassió’, amb Victòria Camps i Joan-Carles Mèlich, nou Diàleg de Pedralbes

El proper dijous 22 de gener, a les 19:30 h, se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Els doctors en filosofia Victòria Camps i Joan-Carles Mèlich, catedràtica i professor a la UAB, respectivament, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL, parlaran sobre “L’ètica de la compassió”.

L’activitat té exhaurides totes les localitats, tant a la sala principal com a la sala annexa habilitada amb circuit tancat de televisió. L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelonacultura.bcn.cat.

Les properes activitats confirmades pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ són “¿De què parlem quan parlem de meditació?”, amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati (19 de febrer); “Pensar Déu en femení”, amb Lucía Caram i Victòria Molins (19 de març); “La música com a llenguatge de l’ànima”, amb Joan Vives i Jaume Radigales (9 d’abril) i “Desfent tòpics sobre els jueus”, amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro 21 de maig. Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.