Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana presenta la programació de BCNegra 2015, la trobada de novel·la negra de Barcelona

Dimecres 14 de gener, a les 12:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i el comissari de BCNegra, Paco Camarasa, presentaran la programació de la trobada literària d’aquest 2015. La roda de premsa serà al Conservatori del Liceu (c. Nou de la Rambla, 88), un espai que aquest any s’incorpora a la mostra literària i en el qual hi tindran lloc la majoria d’activitats.

BCNegra, que enguany arriba a la desena edició, tindrà lloc entre el 29 de gener i el 7 de febrer.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.