Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde de Barcelona presenta les peces que la Fundació Arqueològica Jordi Clos cedeix al Museu de Cultures del Món

Dilluns 12 de gener a les 12.30 hores al Saló de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presentarà les peces que la Fundació Jordi Clos ha cedit al Museu de les Cultures del Món. A l’acte també participaran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana i Jordi Clos, fundador de la Fundació Arqueològica Jordi Clos.

La Fundació Arqueològica Jordi Clos, dipositària de la col·lecció d’Art Precolombí propietat de l’Hotel Claris, ha cedit en comodat a l’Institut de Cultura de Barcelona, amb destí al Museu de les Cultures del Món, una selecció de 37 obres d’aquesta col·lecció que formaran part del projecte museogràfic del Museu que obrirà les seves portes el proper 7 de febrer.  


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.