Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa Cavalcada de Reis de Barcelona

Divendres 2 de gener, a les 10:45 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i la cap de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall, presentaran la Cavalcada de Barcelona. Durant la roda de premsa, que tindrà lloc al pati de l’Ajuntament de Barcelona (accés per la plaça de Sant Jaume), s’explicaran les novetats i detalls de la Cavalcada de Reis que tindrà lloc el proper 5 de gener a Barcelona.

A la roda de premsa també hi seran presents el Patge Gregori i la Patge Estel que a partir de les 11.30 hores rebran les cartes als Reis dels nens i nenes de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.