Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Josep Maixenchs

Dijous 18 de desembre, a les 19:20 hores, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias lliurarà la Medalla d’Or al Mèrit Cultural al cineasta i pedagog, Josep Maixenchs, impulsor i màxim responsable de l’Escola de Cinema d’Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). A l’acte també participaran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; i la directora de cinema, Rosa Vergés.

Maixenchs rep aquest reconeixement per la seva important contribució a la formació de les darreres i actuals generacions de professionals de l’audiovisual, que han situat Barcelona internacionalment amb les seves guardonades produccions. És fundador de l’ESCAC, l’escola de cinema adscrita a la Universitat de Barcelona que, amb 20 anys de trajectòria, ha esdevingut un referent.

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent (Ajuntament de Barcelona).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.