Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’alcalde visita els Jardins Muñoz Ramonet en la seva jornada de portes obertes

Demà, dimecres 17 de desembre, a les 12:00 hores, l’alcalde, Xavier Trias, visita els jardins de la Casa de Muñoz Ramonet, que s’obren al públic en una jornada de portes obertes abans d’iniciar les obres de reparació i accessibilitat del recinte (carrer Muntaner 282). A l’acte hi assisteixen el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, i el regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers.

Amb aquesta jornada s’obre a tots els ciutadans entre les 10 i les 16:30 hores l’espai enjardinat de la casa de l’empresari Muñoz Ramonet per donar a conèixer el seu valor patrimonial i la singularitat d’aquests jardins. A partir del 18 de desembre, els jardins es tancaran temporalment per iniciar les obres de reparació i d’accessibilitat al recinte, per obrir-los permanentment. En aquesta actuació es farà la substitució dels paviments malmesos, l’arranjament de l’estany, la millora de l’enllumenat, la recuperació de l’arbrat i nova plantació i enjardinament a partir dels criteris del jardí original.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.