Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els hereus de Javier Vilató donen 19 obres de l’artista a tres museus de la ciutat

Aquest matí ha tingut lloc la donació d’obres de l’artista Javier Vilató a diferents museus de la ciutat. L’acte de rebuda de les peces ha tingut lloc al Museu Frederic Marès on s’ha ubicat una de les obres, l’escultura de bronze Engalanada de Mimoses del 1998. Els hereus de l’artista, Marianne, la seva esposa, i els seus fills Adela i Xavier han donat dinou obres de Vilató, destinades al Museu Nacional d’Art de Catalunya, que rebrà tres pintures i dotze gravats; al Museu del Disseny de Barcelona on tres ceràmiques formaran part de la col·lecció d’art d’autor del museu i l’escultura que ja es pot veure al pati del Museu Frederic Marès.

A l’acte hi han assistit els hereus de l’artista; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la directora Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez i el director del Museu Frederic Marès, Josep Maria Trullén.

RELACIÓ D’OBRES DONADES: imatges per a premsa disponibles a https://eicub.net/?grup=DonacióVilató

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.