Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana presenta el llibre ‘Barcelona Gòtica’

Divendres 12 de desembre, a les 11:00 h, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, presentarà el llibre Barcelona Gòtica, editat per l’Ajuntament de Barcelona i Triangle Postals. A la roda de premsa, que tindrà lloc a la Sala Consolat de Mar de l’Ajuntament de Barcelona, també hi assistiran els autors del llibre, Raimon Arola, Victòria Cirlot i el fotògraf Pere Vivas.

Durant els segles XIV i XV Barcelona fou un espai privilegiat en el Mediterrani per promoure una intensa creativitat que quedà plasmada en l’arquitectura, l’escultura i la pintura expressades en un estil gòtic d’una originalitat innegable. Tot això queda reflectit en aquest llibre, que presenta els testimonis de l’art gòtic que encara es poden visitar a Barcelona a través de la mirada nova i original dels seus autors.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.