Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Ciurana assisteix a la inauguració del Pessebre de Nadal 2014 del Reial Monestir de Pedralbes

Dijous 11 de desembre, a les 17:30 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, assistirà a la inauguració del Pessebre de Nadal 2014 del Reial Monestir de Pedralbes. A l’acte també assistiran el president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, Jordi Capella; i la conserconservadora en cap del Monestir, Anna Castellano.

Un any més, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes organitza el pessebre del monestir a les procures del recinte, amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Barcelona i del Museu Etnològic de Barcelona. La mostra d’enguany se centra en dos grans diorames en què es representa la simbologia dels temes del naixement i l’adoració dels Reis.

L’acte tindrà lloc al Reial Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.