Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Aquest Nadal, regala Grec’, un obsequi cultural

Avui arrenca la campanya ‘Aquest Nadal, regala Grec’ una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Grec Festival que proposa fer un regal singular, un val-obsequi bescanviable per quatre entrades pel Grec Festival del 2015.

Aquest és el primer any que el Grec Festival de Barcelona aposta per aquesta fórmula que permetrà, per un preu de 60 euros, triar quatre localitats per a una selecció d’espectacles de dansa, teatre i circ programats a la propera edició del Festival, el juliol del 2015.

El val-obsequi, a la venda a partir d’avui, es pot comprar a Tiquet Rambles (La Rambla, 99), o bé per Internet a través del web del festival (www.bcn.cat/grec). Quan s’anunciï la programació del festival i comencin a vendre’s les entrades, el destinatari del regal veurà la selecció d’espectacles entre els que podrà triar. Les quatre entrades del val-regal podran ser de diferents espectacles o bé del mateix, els concerts programats al Grec Festival de Barcelona no estan inclosos en aquesta promoció.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.