Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del festival de jocs DAU BARCELONA

El proper divendres, 5 de desembre, a les 13 hores, tindrà lloc a la botiga especialitzada en jocs Kaburi (Passeig de Sant Joan, 11) la presentació de la tercera edició de DAU BARCELONA, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de desembre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona. A la roda de premsa hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la directora de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, Inés Garriga; i el comissari de DAU BARCELONA, Oriol Comas. Al Kaburi també hi seran presents diversos agents del sector, com editors, autors, botigues, clubs i diversos professionals més del ram.

A la roda de premsa es presentaran les principals novetats de la tercera edició d’aquest festival, que enguany ha canviat el seu subtítol de “festival de jocs de taula” pel de “festival del joc”, perquè les seves activitats ja no estan referides únicament al joc de taula, sinó que s’hi incorporen altres vessants, com el joc tradicional. En el decurs de la presentació també es donaran a conèixer dades de vendes de la indústria del joc a l’Estat i la seva evolució de mercat durant els darrers anys.

Adreçat tant al públic familiar com a la comunitat de jugadors avesats i a la indústria, DAU BARCELONA es planteja com una gran festa de la creativitat en el joc, amb accent posat en la innovació, l’experimentació i la tradició que aquest àmbit ofereix. Enguany, després de la gran acollida de l’any passat, el DAU creix en nombre d’editorials col·laboradores i es triplica l’espai que acull el festival a la Fabra i Coats.

Com a l’anterior edició, es lliuraran els Premis DAU, on es premiarà per una banda la dedicació d’una persona a la cultura del joc durant tota la seva vida, I per l’altra, als dos autors de jocs que més hagin destacat durant el 2014, en dues categories, absoluta i novells, votats per més de 500 autors de tot el món.

Dau Barcelona està organitzat per la Direcció de Creativitat I Innovació de l’Institut de Cultura amb el comissariat d’Oriol Comas.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.