Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Marc Campillo, nou director del Festival BAM

Marc Campillo serà el nou director del Festival Barcelona Acció Musical (BAM) en substitució de Carles Conesa, que n’ha estat el seu director durant les darreres 4 edicions.

Marc Campillo (Barcelona, 1975) és el fundador i director del segell Foehn Records, discogràfica nascuda a Barcelona l’estiu de 2001 amb l’objectiu d’apostar per la vessant menys tradicional del llenguatge musical, dintre d’estils musicals que van del pop al rock, el folk o l’electrònica. Durant els més de 12 anys al capdavant de Foehn Records, Campillo ha publicat més de 70 referències d’una gran diversitat d’artistes i ha desenvolupat pràcticament totes les funcions associades a la indústria musical: promoció, contractació, gestió editorial, organització de concerts/festivals i producció. La seva tasca al capdavant de Foehn li ha permès crear vincles laborals i personals amb persones i organitzacions de l’escena musical, tant a nivell nacional com internacional, així com participar i col·laborar en la creació o desenvolupament d’altres projectes dins del món de la música.

El Barcelona Acció Musical (BAM) va néixer l’any 1993 i se celebra durant les Festes de la Mercè a diversos escenaris repartits pel centre de Barcelona. A l’edició del 2014 van actuar més de 40 bandes vingudes d’arreu del món que van reunir a prop de 100.000 persones.

Imatges disponibles:

IMG_0882

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0884

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.