Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Guanyadors del concurs Fotomercè 2014

Aquest dijous, 20 de novembre, ha tingut lloc al Palau de la Virreina, l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia popular de la festa major de Barcelona, Fotomercè 2014. Aquest any s’han presentat al concurs 673 fotografies en suport digital, que han optat a 3 premis principals i 10 accèssits.

El jurat, format per Marta Almirall, directora de Festes de l’Institut de Cultura i presidenta del jurat, Montse Colomé, coreògrafa; Xavier Cordomí, director artístic de Tradicional de les festes de la Mercè; Enric Monté, fotògraf; Elena Navarro, cap de comunicació i màrqueting de l’Institut de Cultura, i Alexandre Vandystadt, fotògraf, han premiat les fotografies de Jorge Llorca Martínez (primer premi, Travessa al port); David Ortega Balietto (segon premi, Selfie Time), i Alejandro Closa (tercer premi, Força, equilibri, valor i seny). Els accèssits han estat per Jordi Arimany Sala, Pol Turrents, Eva Noemí Piqué Abril, José Reyes Belzunce, Karoline Loevold, Antonio Pascual Pedrero, Carles Gimeno Ventura, Pablo Miravalles Perez, Javier Monsalve Feito i José Jurado Perez.

El jurat també ha premiat al fotògraf Joan Cortadellas per la millor fotografia apareguda en premsa i publicada pel El Periódico el 25 de setembre.

La distinció honorífica al millor tractament fotogràfic de la festa per fet per un mitjà de premsa escrita ha estat per La Vanguardia.

Veure galeria de participants

Travessia del port. Autor: Jorge Llorca Martínez
1r premi. Travessia del port. Autor: Jorge Llorca Martínez

 

 

 

 

 

 

 

Selfie Time. Autor: David Ortega Baglietto
2n premi. Selfie Time. Autor: David Ortega Baglietto

 

 

 

 

 

 

 

Força, equilibri, valor i seny. Autor: Alejandro Closa
3r premi. Força, equilibri, valor i seny. Autor: Alejandro Closa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.