Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del mural ‘Wir sind das Volk!’ intervenció artística d’Ignasi Blanch i Thierry Noir a la Fabra i Coats que commemora la caiguda del Mur de Berlín

El proper dimecres, 19 de novembre a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació (Carrer Sant Adrià, 20) a partir de les 17.00h es presenta “Wir sind das Volk!” (‘Nosaltres som el poble’) una acció artística per celebrar els 25 anys de la caiguda del Mur de Berlin.

Com a part del cicle d’exposicions Europa 25 organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i comissariat pel periodista Martí Anglada, “Wir sind das Volk!” arrencarà amb una intervenció artística en un mur a càrrec d’Ignasi Blanch, l’únic artista català escollit pel projecte internacional “East Side Gallery”, i que encara avui té un mural a les restes del Mur de Berlín, i Thierry Noir, artista berlinès que ha vetllat per la memòria artística i visual del mur els darrers anys.

A la presentació del mural hi assistiran el tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana i el Director de Promoció dels Sectors Culturals, Llucià Homs, entre d’altres

Després de l’acció al mur es projectarà el premiat documental ‘Rabbit à la Berlin’ de Bartosz Konopka, i es realitzarà una taula rodona amb la participació dels dos artistes, el periodista Llibert Ferri i Llucià Homs, que aprofundirà en la memòria visual del Mur i la seva importància com a emblema de la guerra freda i com a símbol de la història cultural i política europea del segle XX.

Entrada gratuïta.

PROGRAMA

17.00 h Intervenció artística.

17.30 h Projecció de Rabbit à la Berlin.

18.15 h Taula Rodona.

19.00 h Diàleg obert amb el públic.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.