Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació pel 2015 del Born Centre Cultural
  • També es farà balanç del primer any de funcionament del centre

 

El proper dilluns, 17 de novembre, a les 10.45 hores, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12) es donarà a conèixer la programació prevista per la temporada 2015, així com un balanç del primer any de funcionament del Born CC.

A l’acte hi assistiran el tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana i el director del Born Centre Cultural, Quim Torra.

En centre encara el Programa del 2015 refermant el seu compromís amb la divulgació de la història, i amplia i reforça el programa d’activitats: història, literatura, cançons i debat/reflexió formen els eixos de la programació cultural pel proper any.

El Born Centre Cultural va inaugurar-se l’11 de setembre del 2013 i en el seu primer any de funcionament, coincidint amb la commemoració del Tricentenari de 1714 ha rebut més de 2 milions de visitants amb una oferta cultural de més de 300 activitats.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.