Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Nova edició del projecte Quadern Cultura, una iniciativa per acostar l’oferta cultural de la ciutat als estudiants de primer d’ESO

A partir d’aquesta setmana tots els joves nascuts el 2002 i empadronats a Barcelona, un total de 12.604 estudiants, rebran als seus domicilis el Quadern Cultura, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que convida als estudiants de primer d’ESO i un acompanyat adult a gaudir de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat.

Aquesta és la segona edició del programa que el curs passat va donar 3.160 entrades per a espectacles de dansa, música i teatre. Enguany l’oferta d’entrades per assitir a espectacles ha crescut fins a les 3.700, un 15% més que el curs passat. El Quadern Cultura convida a gaudir de més de 110 activitats que formen part de la programació d’un total de 17 equipaments culturals amb els tiquets bescanviables que es troben dins del llibret. Participen en l’oferta, entre altres, centres com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, el CCCB o alguns dels museus més emblemàtics de la ciutat. Enguany, a més, s’amplien els equipaments que hi participen amb la inclusió del SAT! Sant Andreu Teatre, l’Ateneu Popular 9Barris, i al llarg del curs, un cop s’inaugurin, se sumaran també el Museu del Disseny, el Museu de Cultures del Món i el Museu Etnològic.

A l’interior del Quadern Cultura es pot trobar la informació sobre els espectacles i activitats seleccionades per al públic juvenil i com fer ús dels 17 tiquets d’invitació dobles. Els joves han d’anar sempre acompanyats d’una persona major de 18 anys.

El web de Quadern Cultura on es pot consultar tota l’oferta i les novetats és http://quaderncultura.bcn.cat

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.