- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

L’ Ajuntament impulsa el programa ‘Pianos per tothom’ amb que entitats de la ciutat podran tenir instruments donats per particulars

Posar en solfa -mai millor dit!- dues necessitats complementàries. Poder donar sortida i una nova vida a pianos que, via donacions, regularment rep el Museu de la Música en bon estat però que no compleixen els criteris d’entrada a la col·lecció i poder atendre les necessitats que tenen entitats socials i culturals de Barcelona que veuen limitada la seva activitat musical i artística davant la impossibilitat de poder adquirir-ne un.

Acabar amb aquesta realitat, deixar d’estar fora de compàs, es el propòsit de Pianos per a tothom, el programa de l’Ajuntament de Barcelona que vol ser pont entre famílies donants i entitats demandants. Una manera d’evitar que aquells pianos que ja no s’utilitzaven o que estaven condemnats a acabar a les escombraries tinguin una segona vida, prestant un servei a la ciutadania a través de les entitats.

El proper dilluns, 28 d’octubre, a les 12 hores, a l’Associació Coral les Flors de Maig (Arc de Sant Pau, 2) el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, presentarà aquest programa acompanyat del director del Museu de la Música, Jaume Ayats, i l’agrupació coral de l’entitat, que oferirà una petita actuació amb el piano del que, ara si, podran gaudir en em futur.