- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Jacques Rancière reflexiona sobre la relació entre la imatge i el llenguatge a La Virreina

Els dies 6 i 7 d’abril, Jacques Rancière impartirà el seminari “Política del sentit: litigis de la imatge i el llenguatge” a La Virreina Centre de La Imatge (Palau de la Virreina, la Rambla, 99) acompanyat dels investigadors Andrea Soto Calderón i Xavier Bassas.

Jacques Rancière (Alger, 1940) és professor emèrit de la Universitat de París VIII. A partir d’una recerca sobre el moviment obrer als voltants de 1830, ha elaborat un pensament basat en la noció d’igualtat i emancipació que obre noves perspectives en filosofia, política, pedagogia, literatura i les arts. El reconeixement internacional de les seves obres ha donat al seu pensament el caràcter d’imprescindible.

Atenció mitjans: per tal de garantir l’entrada, els mitjans que vulguin assistir a l’acte s’han d’acreditar enviant un correu electrònic a premsaicub@bcn.cat [1]

Hi haurà servei de traducció simultània al castellà i es retransmetrà en directe des del web de La Virreina Centre de la Imatge.

Per a més informació:

http://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/activitats/politica-del-sentit-litigis-de-la-imatge-i-el-llenguatge/261 [2]