- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Esgotades les entrades per participar al “Dauville, joc d’escapada”, el room escape més gran d’Europa

– Creat per Àlex Gordillo i Iñaki Fernández i organitzat per primera vegada dins el marc del Dau Barcelona, posarà en joc 500 persones que participaran simultàniament a l’Estadi Narcís Sala de Sant Andreu

El ‘Dauville, joc d’escapada’, tindrà lloc el proper 17 de novembre a l’Estadi Narcís Sala de Sant Andreu entre les 17.30h i les 20h. Es tracta del room escape més gran d’Europa organitzat fins ara, el qual tindrà lloc dins el marc de la sisena edició del Dau Barcelona, el festival gratuït del joc.

A través de les inscripcions d’un formulari web que es van obrir el passat 2 de novembre, Dauville, joc d’escapada, compta ja amb 500 participants inscrits que jugaran en grups d’entre 4 i 6 persones. Es manté oberta una llista d’espera per als qui s’hi vulguin inscriure igualment.

En els jocs d’escapada es tracta de resoldre un enigma en un temps limitat i amb l’ajuda de tots els membres d’un grup. Aquesta activitat ha guanyat molts adeptes en els últims anys. Actualment, només a Barcelona, hi ha 120 clubs.

El Dau Barcelona és el festival gratuït del joc que organitza l’ICUB, que aquest any celebra la sisena edició, i tindrà lloc del 17 al 26 de novembre –principalment– a la Fabra i Coats i altres espais del barri de Sant Andreu.

Més informació a: http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/ca
Dossier de premsa: https://eicub.net/?grup=DAUBARCELONA [1]