- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Jaume Collboni presideix demà el lliurament del Premi dels Jocs Florals de Barcelona al poeta Pau Vadell i Vallbona

Demà dimecres, 10 de maig a les 18.00h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona es lliurarà el Premi dels Jocs Florals de Barcelona 2017 a Pau Vadell i Vallbona pel poemari Esquenes vinclades, escollit d’entre els 93 poemaris presentats en aquesta edició. La Glossa del premiat anirà a càrrec de Lucia Petrelli, poeta i traductora.

L’acte serà presidit pel tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i hi assistiran les directores de Barcelona Poesia, Teresa Colom i Àngels Gregori, així com els mantenidors del premi Eva Baltasar Sardà, Àngels Gregori Parra, Jaume C. Pons Alorda i Jordi Marrugat i Domènech.

Durant l’acte també es farà lectura dels poemes destacats del 2016 a càrrec dels seus autors, a partir del resum de l’any poètic fet per l’escriptora i estudiosa de la literatura Simona Škrabec.

La referència històrica estarà dedicada a la figura de Josep Palau i Fabre, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement. El poeta Sebastià Alzamora recordarà el crític d’art, escriptor i poeta.

Amb els Jocs Florals arrenca el programa de Barcelona Poesia 2017 que finalitzarà el 16 de maig amb el XXXIII Festival Internacional de Poesia.

Podeu trobar tota la informació i imatges de Barcelona Poesia 2017 al següent enllaç [1]:

http://www.eicub.net/?grup=BARCELONAPOESIA2017&action=list&dir=Li93b3JrZ3JvdXBzL0JBUkNFTE9OQVBPRVNJQTIwMTcvZmlsZXMv [2]